Je eetcafé een luxe make-over geven

Je eetcafé een luxe make-over geven

Het verschil tussen een normaal eetcafé en een luxe eetcafé vertaald zich in de prijzen die gehanteerd worden. Het zorgt dus voor een hogere omzet. Het is wel belangrijk om te weten of een luxe eetcafé past. Welke klanten komen er binnen?  Welke potentiële klanten zijn er in de buurt? Is het mogelijk om de juiste investeringen te doen? Er moet immers wel voldoende budget zijn om de veranderingen door te kunnen doorvoeren. 

 

Een ander kleurtje op de wand

De luxe make-over kan het beste gestart worden door een nieuwe stijl te kiezen. Het gaat hier om de kleuren op de wand en ook de vloer. Het plafond in een eetcafé is trouwens ook essentieel. Het zorgt voor de juiste sfeer in het café. Een luxe uitstraling start met de juiste kleurstellingen. Vervolgens zijn er ook nog de accessoires die een verschil maken. 

 

Nieuwe stoelen voor in het eetcafé 

Het is goed om de oude stoelen allemaal de deur uit te doen. Vervolgens is het tijd om de juiste stoelen te kiezen. Bekijk hier de mogelijkheden om nieuwe stoelen te kiezen. De nieuwe stoelen moeten passen bij de complete stijl van het eetcafé. 

 

Een andere menukaart

Wanneer het allemaal wat luxer moet zijn dan is het belangrijk om ook een betere menukaart te maken. Verander de gerechten en ook de prijzen. Pas het aan. Zorg ook dat de hele menukaart er luxer en beter uitziet. Het moet de juiste uitstraling hebben. 

 

Goed bestek en betere borden 

De borden, schalen en het bestek moeten ook passen bij het luxe eetcafé. Kies de juiste vierkante of ronde borden. Het is belangrijk om bij iedere gang een goed bord te hebben. De gerechten moeten er op en top uit komen te zien. Alleen dan is het mogelijk om de uitstraling te krijgen die bij een luxe tent hoort. 

admin

Reacties zijn gesloten.