Het aantal datingsites is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Mede door het feit, dat online dating aan populariteit wint! Niet alleen is het veel makkelijker om even snel in te loggen op een datingsite, dan naar een kroeg te gaan. Ook is online dating voor veel mensen een minder hoge stap dan het bezoek van een kroeg of uitgaansgelegenheid. Op iemand afstappen vergt immers meer lef, dan iemand online een berichtje sturen. Daarbij weet u dat de leden van een datingsite vaak single zijn. Die garantie heeft u in een uitgaansgelegenheid logischerwijs niet, als u iemand benadert.

Op deze pagina leest u meer over het vergelijken van online dating bij verschillende aanbieders hiervan. Online dating vergelijken is belangrijk, om te voorkomen dat u op een website met veel onbetrouwbare leden terechtkomt. Dit zijn leden die een profiel hebben aangemaakt om mensen geld afhandig te maken door in te spelen op hun situatie.

Vergelijk online dating op basis van betrouwbaarheid

Online datingwebsites hebben vaak een streng beleid om nepprofielen buiten hun netwerk te houden. Zo worden leden beschermd en blijft het netwerk een waardevolle plek voor singles, die een leuke partner zoeken! Het is raadzaam om voor het aanmaken van een profiel op een datingsite te zoeken naar recensies over de datingsite. Hoe betrouwbaar vinden andere leden de datingsite? Hoeveel leden hebben in het verleden een leuke partner gevonden via de online datingsite? Enzovoorts. Online dating vergelijken geeft u op deze manier een goede eerste indruk.

Percentage mannen en vrouwen vergelijken

Naast de mogelijkheid om online datingsite te vergelijken op basis van hun betrouwbaarheid, kunt u ook kijken naar het percentage mannen en vrouwen. Het komt regelmatig voor dat een datingsite veel meer mannelijke leden heeft, dan vrouwen. In zo’n geval is het raadzaam om als man verder te zoeken naar een datingsite waarop deze verdeling meer in het midden ligt. Vaak wordt op de homepage van een datingsite weergegeven hoe de percentages mannen en vrouwen liggen. Ook vindt u hier vaak al een aantal voorbeelden van profielen van leden.