Uitblinken in de stad met jouw restaurant

Ben jij horeca ondernemer en bezit jij een restaurant? Een restaurant runnen is niet makkelijk en vergt ervaring. Je moet voorzien zijn van goed personeel en materiaal, hierin zul je moeten investeren. Vaak is duurder personeel uiteindelijk goedkoop, omdat deze goed werken zal de kwaliteit van jouw restaurant omhoog gaan. Voor hogere kwaliteit kun je hogere prijzen vragen. Door meer te focussen op kwaliteit en minder op kwantiteit is de kans op een hogere omzet groter. In dit artikel zal worden uitgelegd welke materialen belangrijk zijn voor een restaurant. Als jij investeert in kwalitatief goed materiaal zul jij sneller uitblinken en jezelf onderscheiden ten opzichte van de rest.

De juiste materialen

Het komt helaas nog vaak voor dat horeca ondernemers gebruik maken van de onjuiste materialen. Zij gebruiken bijvoorbeeld koelkasten die kwalitatief gewoonweg niet goed genoeg zijn. Een goede koelkast is onmisbaar in iedere professionele keuken. Hierdoor kun je voedselproducten voor een langere tijd gekoeld houden, dit zorgt voor een langere houdbaarheid en de smaak wordt beter behouden. Ga dus voor een kwalitatief goede horeca koelkast. Het gebruik maken van de goede messen en pannen is ook ontzettend belangrijk. Een kok is alleen in staat een stuk vlees mooi te snijden wanneer deze gebruik kan maken van een kwalitatief goede mes. Dit is van essentieel belang voor het stuk vlees. Als deze niet goed gesneden wordt, kan de structuur minder mooi worden. 

Pannen

Dit geldt hetzelfde voor goede pannen. Pannen horen een anti aanbaklaag te hebben waardoor het vlees minder snel aanbrandt, als dit wel gebeurt zal de klant dit direct proeven. Zoek dus goed uit welke pannen en messen zijn gemaakt van hoge kwaliteit, alleen dan zal jouw kok pas alles uit zichzelf halen.

Auto total-loss door schade? Dit moet je doen!

Is jouw auto kapot gegaan door schade? Dan geeft dat vaak een bak met ellende, je moet veel regelen en mag hopen dat je verzekering geld uitkeert. Hoe de verzekering geld uitkeert hangt af van de manier waarop jij verzekerd bent. Als jij de schuldige bent bij een ongeluk en alleen maar WA verzekerd bent, dan zal de verzekering alleen maar geld uitkeren aan de tegenpartij. Jouw eigen medische kosten worden te allen tijde uitgekeerd. Wanneer jij All-risk verzekert bent, worden zowel jij als de tegenpartij betaald, dus de schade van zowel jouw auto als die van de tegenpartij wordt vergoed. Dit is dan ook de duurste manier van verzekeren. Check dus als eerste op wat voor manier jij verzekerd bent en geef vervolgens de schade op. Nadat je dit gedaan hebt moet je samen met de verzekering uitzoeken op wat voor manier jouw auto total-loss is.

Twee soorten total-loss

Er bestaan twee soorten total-loss. De eerste soort is technisch total-loss. Wanneer een auto technisch niet meer te maken is, spreken we van technisch total-loss. Het is dan niet meer mogelijk om de schade te herstellen, dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer het chassis zodanig vervormd is dat reparatie niet meer mogelijk is. De verzekering berekent in dit geval wat de dagwaarde van de auto voor het ongeluk was en keert dit bedrag aan jou uit. Je kunt dus nooit winst maken op een auto die technisch total-loss is, het kan zelfs zo zijn dat je er minder goed vanaf komt. Naast technisch total-loss is er ook nog economisch total-loss. In dit geval kan de auto repareert worden, maar is het verschil tussen de dag en restwaarde te groot. Het is dan financieel niet verantwoord om de schade te herstellen. Ook dan keert de verzekering op dezelfde wijze geld uit als bij een auto die technisch total-loss is.

Niet tevreden over je verzekering?

Wanneer jij niet tevreden bent over de bemiddeling van jouw verzekeraar kun je er voor kiezen over te stappen. Een autoverzekering vergelijken is dan raadzaam.

Nieuw abonnement afnemen? Bekijk eerst deze tips

Ga je een nieuw abonnement afsluiten? Een abonnement voor het internet, de tv, telefoon, mobiel of energie? Dan is het goed om eerst op een aantal zaken te letten. We delen graag een paar tips om je de juiste keuze te laten maken. 

De looptijd

Wanneer een nieuw abonnement wordt afgesloten is het belangrijk om te kijken wat de voorwaarden zijn. Hoe lang loopt het contract en wanneer kun je voor een andere aanbieder kiezen? Zorg dat er geen verrassingen zijn achteraf. 

Een mobiel telefoon abonnement kiezen 

Wanneer je een ander abonnement gaat kiezen voor je telefoon is het handig om ook te kijken naar abonnementen zonder een telefoon. Een Sim only abonnement is een stuk goedkoper en handiger als je nog een goed toestel hebt. Het is niet altijd nodig om een nieuwe telefoon aan te schaffen. 

Cashback deals 

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement is het vaak mogelijk om een cashback te krijgen. Bezoek de betere cashback websites om hier een leuke deal te scoren. Het is natuurlijk prettig om een bonus te krijgen wanneer je een abonnement afsluit bij een nieuwe energieleverancier, loterij contract of een nieuw telefoonabonnement. 

Welkomst Deals  

Naast de cashback mogelijkheden is het ook slim om te kijken of er welkomstcadeaus zijn als je ergens klant wordt. Veel alles in een pakketten geven een leuke korting voor het eerste jaar of de eerste maanden. Daarnaast zijn er ook de energiereuzen welke je graag binnenhalen door je een fixe korting op de energierekening te geven. Het is prettig om zo onthaald te worden. 

Vergelijken

Het is belangrijk om eerst alle mogelijkheden met elkaar te vergelijken om vervolgens een keuze te maken. Het is zo mogelijk om die geweldige deal te krijgen waar je naar op zoek bent. Ook voor jou en alle abonnementen die je hebt zijn er mogelijkheden.

Webmail: dit is het en zo kies jij de juiste!

Het versturen van e-mails is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het leven van alledag. Of het nu gaat om het versturen van een uitnodiging, het delen van een bestand of simpelweg als communicatiemiddel, we  lijken niet meer zonder dit digitale postverkeer te kunnen. En waarom zouden we ook willen? Er worden dagelijks niet voor niets twee miljard e-mails per dag verstuurd. De postbode zou hoorndol worden van al deze extra klusjes. Het is snel, makkelijk en gratis. Althans, wanneer u voor de juiste provider kiest. 

De kracht van webmail 

Webmail, je hebt er vast wel eens van gehoord. Het is simpelweg het versturen van een e-mail zonder dat je daarvoor een software programma nodig hebt. De kans is dan ook groot dat je er niet alleen wel eens van gehoord hebt, maar er ook zeker meer dan eens gebruik van hebt gemaakt. Bekende diensten in webmailland zijn die van Outlook.com en Gmail.com. Grote namen met een groot scala aan gebruikers. Het gebruik van webmail is makkelijk en daarom ook razendpopulair. Het is dan ook niet gek dat steeds meer bedrijven meedoen met dit grote succes. Ziggo webmail is daar één van. Waarom altijd bij de grote namen aankloppen als je via Ziggo Mail altijd en overal veilig bij je  e-mails, bestanden en agenda kunt?

Computer, Laptop, Technology, Office, Business

Better safe than sorry 

Wanneer je er voor kiest om zonder een softwareprogramma je e-mail te checken of snel een mailtje te verzenden, let  er dan goed op dat je niet te makkelijk wordt. Online inloggen op webmail kan vrijwel altijd en overal ter wereld. Met een simpele druk op de knop ben je altijd verbonden met het leven van alledag. Handig! Maar wees alert, want echt veilig is het niet. Sla nooit je wachtwoord op wanneer je op een andere laptop of computer inlogt. Wanneer de welbekende vraag ‘wilt u dat … uw wachtwoord onthoudt?’ op je beeldscherm verschijnt, klik dan resoluut op ‘nee’ en log na je bezoek altijd netjes uit. 

 

aanraken, contact, contact opnemen

De keuze is reuze

Hartstikke leuk natuurlijk al deze verschillende e-maildiensten, maar hoe weet je als gebruiker nou welke je het beste kunt kiezen? Inkoppertje natuurlijk, maar zorg dat je helder hebt wat je precies nodig hebt en lees je in. Iedere dienst heeft zijn of haar eigen voor- en nadelen, maar welke voor- en nadelen dit zijn zal voor iedereen verschillen. De keuze hangt daarnaast af van een aantal andere factoren. Als aanstaande gebruiker is het fijn als je ook via je telefoon op ieder moment van de dag je mail kunt checken. Welke software je telefoon gebruikt kan meespelen bij de keuze van je webmail. Heb je een telefoon met android, welke voornamelijk is gericht op de services van Google, dan zal je keuze wellicht sneller vallen op een Gmail account. Terwijl iemand met een telefoon gericht op Windows sneller zou kiezen voor een Outlook-account. Deze vergelijking is natuurlijk erg zwart-wit en de keuze ligt dan ook volledig bij jezelf. 

 

 

 

Welke soorten condooms zijn er en welke moet je kiezen?

Vroeger waren sexspeeltjes taboe en werden de condooms nog een beetje stiekem verkocht. Het was al lang goed als iemand een condoom kreeg. Nu is het compleet anders en kun je condooms in vele verschillende smaakjes, ribbeltjes en met glijmiddel. Je kunt ze in alle vormen, smaken, kleuren en maten kopen. Er zijn heel veel soorten condooms. Je kunt je afvragen welke je moet kiezen. Je condooms bestellen is een ware uitdaging geworden en al een feestje op zichzelf.

Met of zonder glijmiddel

Glijmiddel maakt de seks prettiger. Zeker bij anale sex of wanneer de vrouw van vaginale droogheid last heeft is het prettig om hier gebruik van te maken. De kans op het breken of scheuren van de condoom is ook een stuk kleiner. Condooms zonder glijmiddel zijn voor orale seks een stuk prettiger. Het kan ook zijn, dat je los het glijmiddel wilt aanbrengen. Je kunt dan het glijmiddel van je keuze gebruiken bij de seks.

Nopjes, ribbeltjes en meer

Het is mogelijk om condooms te kopen met extra ribbeltjes of noppen. Het stimuleert en prikkelt de vagina en clitoris nog meer. Het is zeer plezierig voor de vrouw. Het is natuurlijk fijn om zo sex te hebben. Het is ook mogelijk om de condooms in verschillende kleuren te kopen. Het maakt het nog leuker. Wist je dat er zelfs lichtgevende condooms zijn voor in het donker? Het is geweldig.

Een lekker smaakje

Bij orale seks is het natuurlijk geweldig om een heerlijk smaakje te proeven. De condooms zijn trouwens niet eetbaar. De smaakjes welke op de markt zijn, zijn zeer divers. Zo zijn er cocos, chocolade en aardbeien smaakjes. De keuze voor de verschillende smaken zijn zeer divers en ruim. Het is prettig om hier van te genieten. Keer op keer is het gewoon erg fijn om zo te genieten van de condoom.

Zo kies je de geschikte jacuzzi

De geschikte jacuzzi vinden is geen makkelijke taak. Er zijn genoeg dingen die u in gedachten moet nemen voordat u een jacuzzi gaat aanschaffen. Denk aan uw budget. De grootte van de jacuzzi en of er wel genoeg ruimte in de tuin is. In dit artikel wordt vermeld waar er allemaal gedacht aan moet worden voordat er een jacuzzi gekocht wordt. Lees de tekst goed door als u aan het overwegen bent een jacuzzi te kopen.

Een jacuzzi kopen: vergeet dit niet

Bij het kopen van een jacuzzi komen er meerdere dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet u kijken hoeveel zitplaatsen u nodig hebt in uw jacuzzi. Hoeveel jetstralen had u gewild? Heeft u een opstapje nodig? Het kan zijn dat u ook nog iets van speakers wilt toevoegen om een extra leuke sfeer te creëren voor uw gasten.

Waarom een jacuzzi?

Een jacuzzi wordt gebruikt om in te relaxen op een lekkere koude of warme avond. Het is iets waar u ten alle tijden in kunt genieten en wanneer u maar wilt. Een jacuzzi is er ook feestjes te organiseren. Als u een feest organiseert is er niks leukers dan om met mensen met een lekker drankje te genieten in uw jacuzzi.

Op de kosten letten? Doe het volgende

Als u besluit een jacuzzi te kopen maar u wilt wel op de kosten letten. Een wat goedkopere buitenspa met minder goede isolatie is dan geen goede optie. U zult hoge kosten hebben en het energieverbruik is dan ook een stuk hoger. Voor een goede buitenspa moet u bereidt zijn wat geld neer te leggen.

 

Bedrukte relatiegeschenken, hoe te vergelijken?

 

 

Wat maakt nou dat er zoveel aanbieders van relatiegeschenken zijn met bedrukte drinkbekers, mokken, pennen, etc. en op welke manier kun je ze het beste vergelijken met elkaar?

Veel producten zijn te bedrukken door bedrijven die gespecialiseerd zijn in relatiegeschenken. Hierbij worden alledaagse producten voorzien van logo en bedrijfsnaam met een bepaalde druktechniek. Hierdoor zijn er veel artikelen beschikbaar die je kan inzetten als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Het verschil

Neem nu een simpel iets als een koffiebeker bedrukken. Deze zie je overal bij koffiehuizen of kiosken waar de naam en logo op staan bedrukt. Hoe kan een aanbieder onderscheidend zijn waarvoor het nodig is om relatiegeschenken drukkers te gaan vergelijken bij de aanschaf van koffiebekers om te laten bedrukken?.

Volume

Voor veel retailers is volume kunnen verkopen vaak een voorsprong op de concurrentie. Hierbij kan de aanbieder aan de vraag voldoen met het aanbieden van de hoogste volume. Een aanbieder dat maar een klein volume aanbiedt zal ook dezelfde soorten kosten moeten doorvoeren bij een kleinere oplage aan producten en daarmee qua ondernemerskosten meer per product moeten vragen om rendabel te zijn.

Maar niet getreurd voor de kleinere aanbieders. Zij kunnen zich ook weer specialiseren in niches waardoor zij alsnog aan de vraag kunnen voldoen van bepaalde artikelen.

Inkoopvoordeel

Een ander voordeel is goede deals sluiten met de groothandels waar de kale producten worden ingekocht. Hoe groter de verkoopaantallen des te meer er ingekocht kan worden, dus meer inkoopvoordeel. Maar hierbij zijn er dus keiharde targets die een aanbieder moet halen om dit inkoopvoordeel te kunnen blijven hanteren.

Drukwerk

De kosten na de inkoop van de producten worden ook gemaakt door het drukwerk wat de aanbieder zelf uitvoert. Hierbij zijn zowel de techniekkosten, op volume moeten werken en de ondernemerskosten hierin bepalend voor de uiteindelijke productprijs.

Alhoewel vaak dezelfde druktechnieken worden gebruikt door de aanbieders, zijn er ook hier niches die voor onderscheidend vermogen kunnen zorgen. Neem nu glas bedrukken, dat is niet iets wat iedere relatiegeschenken aanbieder doet. En daarmee zijn er op basis van druktechniek icm het productsoort alleen al diverse keuzes te maken om onderscheidend en concurrerend te zijn.

Dus als je een koffiebeker bedrukken wilt weet dan dat de volgende zaken een directe of indirecte rol spelen in het aanbod waarop jij de keuze bepaald:

  • volume inkoop
  • product verloop
  • productievolume drukwerk (of gespecialiseerd in een bepaalde niche)
  • voldoende afzetgebieden (of niches)

 

Het kiezen van een simkaart. Waar let je op?

Het is vandaag de dag niet gemakkelijk een telefoon abonnement of simkaart te kiezen. Er is zoveel keuze. Wij helpen je graag bij het kiezen van een simkaart met prepaid herlaadkaart. We gaan ervan uit, dat je al bewust gekozen hebt om geen abonnement te gebruiken. Wanneer je niet veel belt is het een slimme keuze. Ook wanneer je zelf al een goed telefoontoestel hebt is het slim om alleen een sim abonnement te kiezen. Waarom voor een nieuwe telefoon betalen als je oude het nog goed doet?

Een sim only abonnement

Het is mogelijk om veel megabytes, belminuten en sms berichten te versturen met een sim only abonnement. Het is goed om te kijken welke verschillende aanbieders er zijn en waar jij een abonnement krijgt wat je op je lijf is geschreven. Om de juiste keuze te maken voor de juiste simkaart is het goed om naar je belgedrag te kijken. Hoe gebruik jij jouw smartphone? Browse er veel op? Of ben je juist een beller of iemand die veel tekstberichten verstuurd? Het is belangrijk en goed om hier gebruik van te maken.

Geen dure smartphone nodig?

Wanneer jezelf niet veel belt is het niet nodig om een dure smartphone te hebben. Of wanneer je tevreden bent met je huidige toestel dan hoef je niet over te stappen op een duur abonnement om een ander toestel te kiezen. Een toestel met nog meer toeters en bellen dan je al hebt. Misschien maak je hier helemaal geen gebruik van. Het is dan veel beter om een simkaart met prepaid herlaadkaart te kiezen. Hier kun je dan perfect gebruik maken om gebelt te worden, te bellen, te browsen en ook om een bericht mee te versturen.

Het nut van dierenverzekeringen vergelijken

Er zijn een aantal belangrijke eigenschappen waar je op moet letten wanneer je dierenverzekeringen met elkaar gaat vergelijken. Niet elke dierenliefhebber is overtuigd van de voordelen van een dierenverzekering. Ook weten veel mensen met huisdieren niet eens dat een dierenverzekering bestaat. Dat is jammer, want je huisdier en ook jij zelf kunnen er veel profijt hebben. In principe is een dergelijke verzekering goed te vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. Uiteraard zijn er wel een aantal belangrijke verschillen waar je rekening mee moet houden.

De huisdieren die verzekerd kunnen worden

Veruit de meeste dierenverzekeringen die worden afgesloten zijn voor honden en katten. Dat is niet zo gek, want dat zijn erg populaire huisdieren in Nederland en deze soorten maken vaak ook de hoogste kosten. De meeste aanbieders zullen dan ook een aantal standaardpakketten voor honden en katten hebben. Maar het is in principe mogelijk om elk huisdier dat in Nederland legaal is te verzekeren. Knaagdieren en vogels worden ook steeds vaker voorzien van een verzekering. Dat komt omdat de premie erg laat is en je dankzij een verzekering niet voor onverwachte kosten komt te staan. Als je een exotisch of ongewoon huisdier hebt dan is het in veel gevallen ook mogelijk om een goede verzekering af te sluiten. In veel gevallen is het dan wel nodig om contact op te nemen met een aanbieder. Dat komt omdat er voor dergelijke dieren meestal geen standaardpakket is opgesteld. Het voordeel is dat je dan een pakket op maat krijgt. Let er wel op dat je dan niet te veel betaald. Je kunt het beste met meerdere aanbieders contact opnemen en de verzekeringen met elkaar vergelijken.

Wat een dierenverzekering allemaal verzekert

Bij het dierenverzekering vergelijken kom je voor een aantal keuzes te staan. Die verschillen niet eens zo gek veel van wanneer je voor jezelf een zorgverzekering aan het uitkiezen bent. Er is uiteraard een vaste premie per maand waar je rekening mee moet houden. Die liggen gelukkig een stuk later dan die bij mensen. Meestal zijn de kosten tussen de 5 en de 50 euro. Ze zijn afhankelijk van het diersoort, maar ook van wat er allemaal gedekt wordt. Er is bijvoorbeeld een eigen risico. Die kan variëren van 100 tot 200 euro. Verder is het belangrijk om te weten dat niet elke verzekering 100 % van de kosten dekt. Afhankelijk van de verzekering die je hebt kan dat ook 75 % zijn. Wanneer je een dierenverzekering afsluit is het goed om na te gaan wat je precies allemaal gedekt wilt hebben.

 

Verschillende bierglazen op internet bestellen

Bierglazen kunnen in verschillende situaties een leuk cadeau vormen! Denk bijvoorbeeld aan iemand die jarig of geslaagd is. De bierglazen komen altijd van pas en kunnen daarbij gecombineerd worden met verschillende speciale biersoorten. Zo creëer je een leuk pakket, wat een persoonlijk en origineel cadeau volgt! Je maakt het nog persoonlijker, door op een kaart te vermelden waarom je voor de verschillende biersoorten gekozen hebt. Het ene biertje is mogelijk erg krachtig, terwijl een ander biertje vol passie zit. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden om bierglazen online te bestellen.

Mogelijkheden bij het kopen van bierglazen

Bierglazen kopen op internet begint bij het maken van een keuze tussen verschillende soorten bierglazen. Kies je bijvoorbeeld voor een bierglas waaruit speciale biersoorten gedronken kunnen worden, een traditioneel fluitje, of wellicht een vaasje? De bierglazen hebben ieder hun eigen naam en unieke vormgeving. Het ene glas is aan de top vrij breed, terwijl andere glazen juist erg smal worden richting de bovenzijde. Daarbij zit er ook een verschil in de dikte van het glas. Het verschilt per persoon, wat men het lekkerste vindt drinken.

Tip: je kunt ook besluiten om een bierglas te bestellen en deze vervolgens te laten bedrukken. Zo kun je er bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op laten graveren.

Bierglazen combineren met biersoorten

Wanneer je een keuze gemaakt hebt tussen de verschillende modellen bierglazen, kun je deze combineren met diverse biersoorten. Zoals reeds beschreven werd, is het leuk om voor speciale biertjes te kiezen. De pils uit een krat heeft men vaak immers al thuis staan! Bij een supermarkt of slijterij kun je de flesjes met speciaal bier vaak los aanschaffen. Wel zo handig, wanneer je meerdere soorten met elkaar wilt combineren. Op internet vind je meer informatie over de smaak van de verschillende soorten bier.