Nieuws

Internetprovider kiezen? Let hierop bij het afsluiten hiervan

Zo kies je de juiste internetprovider
Wil je een nieuwe internetprovider kiezen, omdat jouw pakket binnenkort verloopt? Dan kan het zeker aantrekkelijk zijn om een nieuwe provider te kiezen. Maar waar moet je precies op letten voordat je een abonnement bij een nieuwe provider afsluit? In dit artikel vertellen wij daar meer over. Lees snel verder voor meer informatie.

Hoe snel is het internet?

Wil je alleen internet afsluiten of juist een abonnement waarbij je zowel internet als tv hebt?
Veel consumenten willen vaak een provider die het snelste internet heeft. Echter hoeft dit niet altijd noodzakelijk te zijn. Wanneer je alleen af en toe op internet surft, een filmpje kijkt, belt of mailt, hoef je niet perse de hoogste internetsnelheid te hebben. Wanneer je echter de hele dag actief op internet bent, veel met social media doet en veel films kijkt, is een hogere internetsnelheid wel de juiste optie. Zo zal je je niet snel ergeren aan langzaam internet. Let wel op dat je abonnementskosten vaak hoger zijn bij sneller internet.

Welk tv pakket kies je?
Wil je graag HD kwaliteit tv, hoeft dit niet zozeer of wil je juist interactieve tv hebben? Interactieve tv is altijd aan te raden. Je kunt zo zelf bepalen wanneer je je favoriete serie of film terug kunt kijken. Zo hoef je niet op een vast tijdstip voor de buis te zitten. Per provider zijn er verschillende zenders, maar vaak is het wel mogelijk om extra pakketten af te nemen die nog meer passen bij jouw wensen.

Welke vorm van telefonie?
Bekijk ook voor welke soort telefonie je wenst te kiezen. Niet iedereen belt evenveel. Zo belt de een weinig en heeft de ander meerdere telefoongesprekken per dag. Bekijk daarom goed of onbeperkt bellen eventueel geschikt is voor je of niet. Bel je niet vaak, dan kun je eerder kiezen voor een vaste bundel per maand. Let wel op dat je bij moet betalen als je toch teveel belt.

Aanbiedingen
Veel providers hebben aantrekkelijke aanbiedingen als je als nieuwe klant bij hen komt. Bekijk deze aanbiedingen dan goed en vergelijk verschillende providers met elkaar om te bekijken waar je het voordeligst uit bent. Er is vaak sprake van korting op de eerste drie maanden van het abonnement. Het kan ook zijn dat je de kosten voor de monteur niet hoeft te betalen of bedragen terug krijgt van de provider. Door dit te vergelijken, kom je dit soort informatie te weten.

Wij wensen je veel succes met het zoeken naar een passende internetprovider.

De beste vergaderruimtes met de perfecte balans

In de moderne zakenwereld is tijd geld. In onze snelle maatschappij heeft iedereen haast om dingen af te krijgen en door te gaan naar de volgende taak. Het probleem met deze aanpak is dat het kan leiden tot fouten of onduidelijkheid wanneer men een taak probeert te voltooien 

 

Dit creëert een urgentie waardoor mensen zich gestrest en angstig voelen, vooral in vergaderingen waar veel verschillende taken tegelijk worden besproken. Als er te veel tegelijk in je hoofd omgaat, raak je overweldigd en kun je je niet meer concentreren op wat eerst aandacht moet krijgen. Dit veroorzaakt meer stress en langere werktijden, omdat mensen er langer over doen om hun taken af te maken. In deze blog lees je hoe een vergaderruimte het verschil kan maken.

Tips om jouw vergaderingen productief en succesvol te maken

Er zijn veel tips die je kunnen helpen een productieve, succesvolle vergadering te creëren. De eerste tip is om een duidelijk doel voor de vergadering te hebben voordat je begint met plannen. Als je geen specifiek doel voor ogen hebt, zal het moeilijk zijn om iets gedaan te krijgen. Elke persoon moet specifieke taken hebben die hij of zij moet uitvoeren om het algemene doel te bereiken. Als iedereen zijn eigen taak heeft, kan hij zich concentreren op dat ene project en het afmaken voordat hij verder gaat met iets anders. We weten allemaal hoe frustrerend het is als de ene persoon de andere onderbreekt omdat die probeert aan het aan hem toegewezen deel van het project te werken.

 

Een andere tip voor succesvol vergaderen is om in de gaten te houden hoelang je aan elk onderwerp besteedt tijdens je vergadering. Als een onderwerp niet meer relevant is, moet het van de agenda worden gehaald. Hetzelfde geldt voor taken die tijdens een vorige vergadering zijn afgerond en een deadline hebben gekregen – die hoeven niet opnieuw te worden besproken. Het kan tijd besparen als u uw vergaderingen kort en bondig houdt.

Manieren om ervoor te zorgen dat elke aanwezige het gevoel heeft dat hij of zij gehoord is

De laatste tip voor productieve vergaderingen is ervoor te zorgen dat elke aanwezige het gevoel heeft dat hij of zij is gehoord. Elke vergadering zou een aangewezen notulist moeten hebben die noteert wat iedereen heeft gezegd over verschillende onderwerpen. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat wat je zegt nauwkeurig wordt geregistreerd en gedeeld met andere mensen in de vergadering. Ieders idee over een kwestie moet gelijk behandeld worden, zelfs als andere aanwezigen denken dat het niet zal werken.

 

Het kan moeilijk zijn om een productieve vergadering te faciliteren wanneer zoveel mensen proberen hun stem te laten horen. De sleutel om dit alles te laten werken is een duidelijk doel te hebben, de taken effectief te verdelen, en bij het onderwerp te blijven terwijl ideeën die niet langer relevant zijn voor het onderwerp opzij worden geschoven.

Waarom een externe vergaderlocatie zo prettig is

Tegenwoordig werken veel mensen in teams. Deze teams zijn meestal verspreid over verschillende kantoren. Offsite vergaderingen zijn een handige manier om iedereen op één plaats samen te brengen voor een belangrijk gesprek zonder al het voorbereidende werk te missen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u de mening van iemand over iets wilt weten voordat u er een beslissing over neemt. Maar die persoon is op dat moment niet in dezelfde ruimte als u. Daarom zijn offsite vergaderingen zo handig, omdat u dan meteen dat gesprek kunt voeren zonder dat u daar later tijd voor hoeft in te plannen.

 

Ook is het heel fijn voor het personeel om eens in een andere ruimte te zijn. Dit zorgt voor minder afleiding van andere collega’s, die niet meedoen in de vergadering. Daarnaast triggert een externe locatie tot creativiteit. Hierdoor zal iedereen beter gehumeurd zijn, waardoor het makkelijker gaat zijn om samen een oplossing voor een vraagstuk te vinden!

 

Misschien vraag je je af hoe u uw vergaderingen productief en succesvol kunt maken. We hebben een aantal tips voor u in dit artikel, zoals een duidelijk doel voor aanvang van de vergadering, het effectief verdelen van taken, en ervoor zorgen dat elke aanwezige wordt gehoord. Vergeet niet dat het tijd kan kosten om met goede ideeën te komen wanneer iedereen tegelijk luid zijn stem laat horen. Wees geduldig terwijl je aan deze doelen werkt tijdens de vergadering – ze zullen snel hun vruchten afwerpen! Bovendien zal het vergaderen op een externe locatie veel goeds doen voor het team. Denk bijvoorbeeld eens aan een vergaderlocatie Amsterdam!

Scheidingsbemiddeling door advocaat

Wat de reden van een scheiding ook is, leuk is anders. Het is een noodzakelijk kwaad dat echter wel adequaat afgerond moet worden. Advocatenkantoor Alkmaarweet door jarenlange ervaring als scheidingsbemiddelaar het belang van een soepele en vooral vreedzame scheiding. Om dit te bewerkstelligen treedt een familierecht advocaat tijdens de mediation op als vertegenwoordiger van beide partijen. Op een laagdrempelige manier kunnen alle gecompliceerde zaken die bij een scheiding komen kijken dan voor beide partijen zo goed mogelijk worden afgerond.

Rust in woelige tijden

De te behandelen onderwerpen die bij een scheiding op tafel komen, zorgen dikwijls voor nog meer strijd. Advocatenkantoor Alkmaar heeft tijdens de bemiddeling als doel om de spanningen tot een minimum te beperken. De expertise op het gebied van mediation maakt Advocatenkantoor Alkmaar dan ook een uitstekende partij in deze moeilijke tijd. Een goede scheiding komt tot stand wanneer u en uw ex-partner naast elkaar staan en niet tegenover elkaar. Er komen in een korte tijd zoveel heftige dingen op u af dat het heel normaal is als alles u soms eventjes teveel wordt.

  • Hoe moet het nu met de kinderen?
  • Hoe moet het nu met ons koophuis?
  • Wie gaat waar wonen?

Zowel het wel en wee van de kinderen als het financiële aspect heeft veel impact en roept emoties op die een ervaren advocaat tijdens de bemiddeling in goede banen weet te leiden. Mr. Eugene van Hemert kijkt tijdens de scheidingsmediation niet alleen naar wat de beste oplossing voor beide partijen is, hij kijkt ook naar de oplossingen die niet leiden tot onnodig hoge kosten en langdurig slepende conflicten.

Hoe gaat scheidingsbemiddeling in zijn werk?

De kracht van mediation door een advocaat is het gegeven dat u zelf inspraak hebt en houdt over alle voorwaarden die voor de scheiding worden opgesteld. In de praktijk wordt deze zelfbeschikking als veel prettiger ervaren dan wanneer die door een rechtbank wordt opgelegd.

Het proces van scheidingsbemiddeling begint allereerst met het contact opnemen met een mediator. Tijdens dit telefonische gesprek krijgt u alle ruimte om uw situatie en uw wensen uit te leggen. Naar aanleiding van dit gesprek wordt u vervolgens uitgelegd hoe het traject van scheidingsmediation er uit komt te zien en wat de kosten daarvoor zullen zijn.

Behalve het organiseren en correct afhandelen van alle administratieve en juridische aangelegenheden, is het van groot belang om tijdens de scheidingsmediation een klimaat te creëren waarbij u met elkaar in gesprek blijft. Van waaruit vervolgens afspraken worden gemaakt die voor beide partijen bevredigend zijn. Al deze gemaakte afspraken worden adequaat vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

De voordelen van scheidingsbemiddeling via Advocatenkantoor Rembrandtkwartier

Mr. Eugène van Hemert heeft meer dan 20 jaar ervaring met het bemiddelen tijdens echtscheidingen. Door het werken vanuit huis kunnen in een prettige omgeving alle zakelijke onderwerpen besproken worden waarbij ook alle ruimte is voor de emoties die kunnen loskomen bij deze ingrijpende gebeurtenis. Het thuiskantoor heeft als bijkomend voordeel dat de kosten laag kunnen worden gehouden in vergelijking met andere advocatenkantoren. Door een snellere afhandeling van de scheidingsprocedure worden lange en energie rovende conflicten voorkomen. Door het creëren van dit stukje rust zullen kinderen ook minder last van de scheiding ervaren.

Hoe krijg je meer inzicht in jouw bedrijf?

Wat is een capaciteitsplanning? 

Een capaciteitsplanning is een tactisch plan waarbij de verwachte vraag en het aanbod samen worden gebracht, met een capaciteitsplanning wordt er een link gemaakt tussen strategie en de operatie. 

 

Waarom heeft een bedrijf een capaciteitsplanning nodig ?

Met behulp van een capaciteitsplanning breng je als eerste bezetting tekorten of overschotten op tijd in kaart, zo krijg je namelijk een beter inzicht in de werkdruk en of jou bedrijf nog personeel nodig heeft. Je maakt uiteindelijk met een capaciteitsplanning om inzichtelijk te maken wanneer drukke of minder drukke periodes in het jaar vallen. Zo kan je gaan kijken wanneer je een werving en selectie voor nieuw personeel gaat houden voor jouw bedrijf. 

 

Besteed je een werving en selectie uit aan een bureau of doe je het zelf?

Er is niks mis mee om zelf werving en selectie te doen binnen jouw bedrijf, je hebt dan zelf de touwtjes in handen en je weet dan ook meteen wat je in huis haalt. Je kan er ook voor kiezen om een werving- en selectiebureau in te zetten als je bijvoorbeeld kosten wilt besparen, het wervings- en selectiebureau doet dan alle fases van werving en selectie voor jouw bedrijf. 

Dit is waarom oversized de modetrend van dit moment is

Kleding in je eigen maat kan echt niet meer. We zijn het afgelopen jaar een beetje gewend om thuis lekker ruim zittende kleding te dragen. En die lounge trend zet zich door nu we weer meer vrijheid krijgen. Dus als je toe bent aan een nieuwe outfit is het zaak om alles tenminste een maatje of twee groter te bestellen. Het moet slobberen, wapperen en flodderen rond je lijf. Oversized shirts, pakken, pantalons, blouses, trenchcoats en vesten is wat de klok slaat. Mooi moment om te gaan neuzen in de garderobe van je vriend, grote broer of vader of daar nog iets hangt voor je nieuwe look. Maar hoe draag je deze oversized trend zonder dat je er als een jutezak bijloopt? Want oversized is natuurlijk niet hetzelfde als slordig en onverzorgd. In dit artikel nemen de modeverslaggevers van Lookperfect.nl je mee langs de catwalks en vertellen ons hoe de grote modemerken oversized in hun collectie hebben verwerkt.

 

Pak je kans met een pak
Vrouwelijk en tegelijkertijd stoer en sterk, het oversized pak. Zeker met dikke schoudervullingen en in knalkleuren zoals mintgroen, zuurstokroze en pimpelpaars ben je helemaal trendy. Maar als je dat wat te ver vindt gaan mag een minimalistische stijl in muisgrijs, mosgroen of spierwit ook.

 

Trendy trenchcoat
Is het eigenlijk wel eens voorgekomen dat de trenchcoat geen onderdeel was van een modetrend? Wij kunnen het ons niet herinneren. Ook dit jaar komt dit tijdloze kledingstuk in volle glorie terug. Maar dan wel oversized natuurlijk!

Fabulous fluffy broeken en blouses

Ook als het gaat om pantalons en blouses is fluffy fabulous! Broeken hoog in de taille met pijpen die loodrecht naar beneden lopen. Perfect te combineren met sneakers, hakken of laarzen. Draag er een sexy topje en kort jasje boven zodat je benen nog langer lijken. Blouses mogen lekker wijde pofmouwen hebben die doen denken aan de seventies. Vooral als ze dan ook nog van enigszins doorschijnende laagjes zijn ben jij helemaal klaar voor saturday night fever!

 

Big, bigger, gebreid!
Natuurlijke materialen zijn al veel langer niet meer weg te denken in het modebeeld en dat zien we ook dit jaar nog steeds. Naast lekker comfortabele sweaters en truien mag het gebreide vest niet ontbreken in je garderobe. Heerlijk om in weg te kruipen op de bank, maar dus ook als je de deur uitgaat helemaal on-trend.

XXXL jeans

Strakke spijkerbroeken kun je beter even in de kast laten hangen. Denim met emblemen en wijde gerafelde pijpen zijn hot. We raden je aan om ook even langs tweedehandswinkels te gaan als het weer kan. Daar vind je vaak kleding uit de seventies die je heel goed in je outfit kunt verwerken.

 

 

Wat voor programma’s kun je gebruiken om je bedrijf te promoten op het internet?

Het is van belang om je bedrijf op een goede manier te promoten. Door de juiste vormen van promotie toe te passen, is het mogelijk om meer klanten te bereiken. Het is daarvoor alleen wel belangrijk om goed na te denken over de verschillende manieren waarop jij reclame kunt maken voor het bedrijf. Daar moet je goed over nadenken omdat je niet zomaar een reclame kunt maken voor het bedrijf. Als je dit te gehaast doet, is de kans groot dat deze reclame niet zal aanslaan bij het grote publiek. Daarom is het van belang om op zoek te gaan naar goede manieren waarop jij je bedrijf kunt promoten.

Online promotie

Tegenwoordig heeft het weinig zin om je bedrijf offline te promoten. Dat komt doordat het resultaat van deze vorm van reclame vaak niet in verhouding staat met de prijs van deze soort reclame. Daarom kunnen de meeste ondernemers zich beter richten op het maken van reclame via het internet. Dat is een stuk goedkoper en hiermee kun je je beter richten op de doelgroep die jij voor ogen hebt. Op het internet kun je namelijk gebruik maken van programma’s zoals Google Ads waarmee je gericht reclame kunt maken. Bovendien kun je bijvoorbeeld ook zelf kiezen op wat voor websites bepaalde reclames van jouw bedrijf worden getoond. Dit alles moet ervoor zorgen dat je gericht reclames kunt tonen aan de mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf of product. Je moet er dan wel voor zorgen dat de reclame die je laat zien van goede kwaliteit is. Dat is de enige manier om er voor te zorgen dat deze reclame aantrekkelijk wordt voor potentiële klanten. 

Grafische vormgeving

Het is voor sommige mensen lastig om zelf een poster of filmpje te maken wat moet dienen als reclame voor een bedrijf. Dat komt meestal doordat zij nog geen ervaring hebben met het maken van een foto of video als reclame. Wanneer je van plan bent om dit zelf te doen terwijl je nog geen ervaring hebt, kan het slim zijn om eerst eens op zoek te gaan naar het juiste programma. Als je een programma gebruikt wat op de juiste manier is gemaakt, zul je veel minder moeite hebben met het maken van een geschikte reclame. Wanneer je van plan bent om een afbeelding te maken die als reclame voor je bedrijf dient, is het slim om te investeren in een programma zoals Adobe Photoshop Elements 2020. Hiermee kun je relatief eenvoudig afbeeldingen bewerken. 

Video bewerken

Er zijn ook bedrijven die liever een video laten zien als reclame voor het bedrijf. Zij kunnen er beter voor kiezen om een ander programma dan Photoshop aan te schaffen. Als je nog niet goed weet met welk programma je de promotie van je bedrijf wilt opknappen, kan het slim zijn om eens een te kijken naar de verschillende programma’s die je kunnen helpen bij het maken van goede grafische vormgeving.

Hoe beleg ik in CFD’s?

CFD-brokers bieden de mogelijkheid om te handelen in onder andere grondstoffen zoals olie, gas, graan en goud. Maar je kunt via deze tradingplatforms ook handelen in bijvoorbeeld indices zoals AEX, NasdaQ, S&P500 en DAX. Of je speculeert in valuta zoals de Europese euro en Amerikaanse dollar. Waar het op neer komt is dat je een CFD-rekening opent bij een CFD-broker. Vervolgens sluit je een CFD-contract af met de broker. Dit wil zeggen dat je een CFD-positie inneemt die gekoppeld is aan een onderliggende waarde zoals index, grondstof, valuta of aandeel. Het voordeel van een CFD-positie is dat je niet de volledige som van het financiële instrument hoeft neer te leggen. Je moet tenminste 10% van het totale bedrag als borg (ook wel ‘margin’ genoemd) op je CFD-rekening hebben staan. Zo pak je wel de volledige winst die je met je CFD-positie maakt zonder dat je daar veel vermogen voor hoeft te investeren. CFD-trading is dan ook zeer populair bij de wat kleinere beleggers. Bij het gerenommeerde AvaTrade kun je bijvoorbeeld al met maar 100 euro een CFD-account openen en beginnen met traden. Dat AvaTrade populair is blijkt wel uit de meer dan 200.000 klanten die ze wereldwijd hebben. Veel beleggers speculeren ook met behulp van FXCM, Forex Capital Markets. Dit Londense bedrijf is in 1999 opgericht en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende CFD-brokers. In dit artikel nemen we onder andere AvaTrade en FXCM onder de loep en vertellen we je meer over CFD-trading.

Begin klein
Traden in aandelen, grondstoffen en valuta doe je met echt geld. Eerder vertelden we je dat als je bijvoorbeeld voor 10.000 euro aan goud koopt je een margin van 1.000 euro op je CFD-rekening moet hebben. Als de goudkoers oploopt wordt de winst op je rekening bijgeschreven. Wanneer de koers daalt wordt er geld van je rekening afgeschreven. Het is dus belangrijk om de risico’s goed in te calculeren voor je gaat traden. Om eerst een beetje te oefenen kun je op veel tradingplatforms beginnen met nep geld. Op die manier leer je het platform kennen en krijg je inzicht in financiële instrumenten en koersen. Zoals gezegd kun je bij verschillende platforms al instappen met een relatief bedrag. We raden je aan om klein te beginnen als je start met CFD’s.

Leer van de pro’s
In dit artikel kunnen we bij lange na niet alle ins & outs van CFD-trading behandelen. Daarvoor is het te complex. Wat we wel weten is dat het verstandig is om te leren van ervaren handelaren. Er zijn nogal wat tutorials te vinden over deze manier van speculeren. Ook brokers bieden die vaak aan. Maak gebruik van dit lesaanbod! FXCM biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het zogenaamde ZuluTrade-platform. Dit sociale ‘peer-to-peer’ handelsnetwerk is een handig hulpmiddel voor beginnende handelaren. Op dit platform ken je je aanmelden voor bepaalde waarschuwingsmeldingen van ervaren handelaren.

Waar kan ik beleggen in CFD’s?

Waar kan ik beleggen in CFD’s?

Om erachter te komen of beleggen in CFD’s iets voor je is leggen we eerst even uit wat het precies inhoudt. CFD staat voor Contract for Difference. Dit betekent dat je bij een CFD-broker, oftewel CFD-makelaar, een CFD-contract afsluit en een CFD-positie inneemt voor de waarde van aandelen, grondstoffen, valuta of indices zoals AEX en Nasdaq. Dit noemen we de ‘onderliggende waarde’ omdat je deze financiële instrumenten niet daadwerkelijk in bezit krijgt. Zijn we er nog? Nu komt het mooie van dit systeem. Je hoeft slechts 10% van de onderliggende waarde in kas te hebben bij de CFD-broker. Dus als je een contract afsluit voor een onderliggende waarde van 30.000 euro aan aandelen van bijvoorbeeld Microsoft, hoef je maar je 3.000 echte euro’s op je CFD-rekening te hebben staan. In vakjargon heet dit de ‘hefboom’, de winst die je maakt op de 30.000 euro aan aandelen Microsoft worden op je CFD-rekening bijgeschreven.

Beleggen in CFD’s is vooral populair bij zogenaamde day traders die op een en dezelfde dag CFD-posities kopen en dan weer met winst verkopen. Er zijn verschillende CFD-brokers waar je heel snel een account aanmaakt en direct kunt beginnen met beleggen in CFD’s. Doe dat niet! Want net zo snel als je geld kunt verdienen met CFD’s kun je het ook verliezen. Verdiep je eerst terdege in de CFD-handel en de verschillende CFD-brokers die CFD’s aanbieden. Het zijn er namelijk nogal wat. Allemaal hebben ze een eigen werkwijze en eigen voorwaarden. Met easyMarkets ben je bijvoorbeeld verzekerd van een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke broker. Ze hebben namelijk een eigen beleggingsplatform ontwikkeld waarmee je snel, flexibel en veilig kunt handelen via smartphone, tablet en computer. Veel beginnende beleggers zetten hun eerste stappen in CFD’s samen met Libertex. Hier kun je heel eenvoudig een zogenaamde demorekening openen om te oefenen met CFD-beleggingen.

Oefening baat de CFD-handel
Veel CFD-brokers bieden de mogelijkheid om met een demoaccount en demorekening eerst te ervaren wat het inhoudt om CFD-posities in te nemen. De meeste CFD-platforms hebben ook gratis leeromgevingen waar je onder andere leert van ervaren beleggers. In het begin zou je de keuze kunnen maken voor een op MetaTrader 4 gebaseerd platform. Deze is redelijk eenvoudig van opzet en je hoeft er relatief minder kennis voor te hebben om ermee uit de voeten te kunnen. Dit in tegenstelling tot het veel geavanceerdere MetaTrader 5.

In welke CFD’s kun je beleggen?
Bij het gros van de CFD-brokers is het mogelijk om te beleggen in de bekende indices: AEX, S&P500, Nasdaq en DAX. Maar je kunt ook gaan handelen in grondstoffen zoals goud, olie, granen en gas of de voor de hand liggende valutaparen, denk aan: EUR/USD of USD/GBP. Tot slot zijn er brokers waarbij je kunt handelen in aandelen van de grote en bekende multinationals zoals Apple, Amazon, Microsoft, Google, Tesla, etc.

De juiste kantoorruimte vinden

Als ondernemer kunnen we zeker in de huidige samenleving heel goed begrijpen dat je verlangt naar een eigen kantoor. Je hebt jarenlang thuis in het kleine studeerkamertje gewerkt, maar je merkt dat de lijn tussen werk en privé heel dun geworden is. Hoog tijd dus om te kijken naar een kantoorruimte. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe vind je de juiste kantoorruimte? In dit artikel geven we je graag een aantal tips waar je op kunt letten.

De locatie

Uiteraard is de locatie van de kantoorruimte erg belangrijk. Zo kun je op zoek gaan naar een kantoorruimte bij jou in de buurt. Dat scheelt namelijk een hoop reistijd. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat je bij jou in de stad geen geschikte ruimte kunt vinden. Wellicht dat je dan wel net iets buiten de stad kunt vinden. Woon je bijvoorbeeld in Leiden, maar kun je daar geen geschikte ruimte vinden? Dan kun je bijvoorbeeld ook kijken naar een kantoorruimte Alphen aan den Rijn. Alphen aan den Rijn ligt namelijk in de buurt van Leiden en het kan zomaar zijn dat de prijzen van de ruimtes ook nog eens een stukje lager zijn dan in de grote stad Leiden. 

De faciliteiten

Uiteraard zijn de faciliteiten ook erg belangrijk. Is er bijvoorbeeld een kitchenette aanwezig waar je gebruik van kunt maken om een lunch klaar kunt maken? En zijn dit ruimtes die je moet delen met andere huurders? Of heb je deze faciliteiten voor jouzelf ter beschikking. 

De prijs

De prijs speelt ook een belangrijke factor in het vinden van de juiste kantoorruimte. Je kunt daarom het beste eerst alle inkomsten in kaart brengen. Hoeveel komt er binnen en hoeveel gaat eruit? Hoe hoog zijn dus de lasten? Op basis daarvan kun je met jezelf een budget afspreken hoe hoog de kosten maximaal mogen zijn. Uiteraard zit er wel een verschil in of je de kantoorruimte gaat huren of kopen. Ook dat is iets waar je goed over na moet denken.

De inrichting

Ga je een kantoorruimte huren? Dan is het goed om na te vragen hoe vrij je bent voor de inrichting van de ruimte. We kunnen ons bijvoorbeeld goed voorstellen dat je de ruimte naar eigen wens wilt inrichten en hier en daar een likje verf wilt geven om het aan te sluiten op jouw huisstijl. Maar hoe vrij ben je hierin? En hoe moet je de ruimte uiteindelijk weer opleveren? Het zijn allemaal zaken die handig zijn om van tevoren te weten. 

Succes!

We hopen dat je iets gehad hebt aan de tips in dit artikel en wensen jou veel succes bij het vinden van een juiste kantoorruimte!

 

Hoe kan je een fietsendrager op een auto installeren?

Een fietsendrager is een steeds bekender fenomeen onder de kampeerders. Wanneer je in het binnen- of het buitenland op vakantie gaat is het beschikken over een fiets altijd fijn. Een fiets huren op plaats van bestemming kost geld. Je kunt er daarom ook voor kiezen om je eigen fiets gemakkelijk mee te nemen.

 

Wat is een fietsendrager?

Een fietsendrager is een onmisbaar hulpmiddel onder de kampeerders. Met een fietsendrager kun je zonder enige moeite jouw fiets meenemen naar de plaats van bestemming. Meestal maakt een fietsendrager plaats voor 1, 2 of 3 fietsen. Op deze manier kun je jouw en de fiets van je partner gemakkelijk meenemen op vakantie. De auto waar de fietsendrager op komt moet wel over een trekhaak beschikken. Het voordeel aan een fietsendrager is de ruimte die je bespaard. Wanneer je over een grote auto beschikt bestaat de kans dat de fiets in de auto past. Wanneer je een fiets in de auto vervoerd zullen er alleen niet veel andere spullen meer in de auto passen. Met een fietsendrager voorkom je deze problemen. Fietsendragers zijn er in veel verschillende soorten. Zo heb je bijvoorbeeld een kantelbare fietsendrager. Deze fietsendrager kun je met de fietsen er nog op naar je toe kantelen. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos bij je kofferbak kunt komen.

 

Hoe bevestig je een fietsendrager op de auto?

Wanneer je een fietsendrager op jouw auto wilt aanbrengen, zal deze op de trekhaak worden gemonteerd. Het is verstandig om altijd de gebruiksaanwijzing te volgen die bij de fietsendrager is gegeven. Je plaatst als eerst de fietsendrager los op de trekhaak van de auto. Vervolgens draai je de bouten van de fietsendrager voorzichtig vast. Wanneer dit is gelukt ondersteun je de fietsendrager nog met één hand, en draai je de bouten boven aan de fietsendrager vast. Deze bouten zitten meestal vlak boven de trekhaak. Bij sommige modellen moet je de fietsendrager over de trekhaak plaatsen en deze vervolgens met een grote hefboom aandraaien. De Pro User fietsendrager is een fietsendrager die aan alle gemakken voldoet. De fietsendrager is makkelijk te bevestigen, en geschikt voor elke klus. 

 

Hoe bevestig je de fiets op een fietsendrager?

Het bevestigen van een fiets op een fietsendrager is geen hele moeilijke klus. Het verschilt natuurlijk per fietsendrager en per type fiets. Kijk altijd eerst naar de bijbehorende handleiding. Hier staat meestal ook in beschreven hoe je de fiets bevestigt. De eerste fiets die op de fietsendrager wordt geplaatst komt op de achterste wielgoten geplaatst. De grote klem in het midden van de fietsendrager wordt in de goede richting gezet en vervolgens aan het frame van de fiets vastgemaakt. Als deze klem vast zit aan het frame kunnen de wielen worden vastgemaakt. Deze worden vastgemaakt door een soort kleine riempjes over de velg van de fiets heen. Wanneer het nodig is om nog een fiets te bevestigen worden de stappen herhaalt. De tweede fiets komt hierbij op de voorste wielgoten te staan. Wanneer de fietsen van de fietsendrager worden afgehaald kun je dezelfde stappen omgekeerd volgen. Met een fietsendrager zonder fiets kan gewoon gereden worden.