Welke zonwering past bij jouw woning?

Welke zonwering past bij jouw woning?

Op zoek naar een zonwering voor bij je huis? Er zijn volop mogelijkheden en verschillende types zonwering om uit te kiezen. We helpen je graag op weg. Deze website laat verschillende mogelijkheden zien. Het is goed om ze allemaal te kennen. Laten we snel de verschillende opties doornemen. 

Een knikarmscherm 

Het grote voordeel van een knikarmscherm is dat het een vrije doorloop heeft. De constructie is steren het scherm kan een reikwijdte krijgen van twee meter. Het is een prettige overkapping bij een terras. Het is een ideale zonwering bij een terras. 

Een markies

Markiezen passen zeer goed bij traditionele woningen. Het is een mooie vensterzonwering welke de woning een karakteristieke uitstraling geeft. Er zijn een drietal markiezen. Het gaat om de standaard markies, klapmarkies en het petmodel. Het klapmodel is perfect als de ramen en deuren nog geopend moeten worden onder het markies. Het petmodel valt voor het raam om meer doorkijk te krijgen in de tuin en de woning. 

Zonwering voor de veranda en screens

Het is belangrijk om een goede zonwering te hebben bij je veranda of voor je terras. Een doek spant de zonwering over het dak heen en zorgt dat het mooi strak wordt gespannen. Wil je binnen geen hoge temperaturen en buiten geen loopruimte verliezen? Dan zijn screens een goede oplossing. Het zorgt ervoor dat er geen zonlicht in het huis komt en je toch nog naar buiten kunt kijken. Screens waarbij er ruimte is voor geleiders zorgen ervoor dat ze mooi strak staan. 

Rolluiken

Zoek je meer dan een zonnescherm? Zoek je een bescherming tegen de zon met een extra isolerende werking om koude en warmte buiten te houden? Daarnaast helpen ze ook voor een goede isolatie tegen het geluid. Het is daarnaast ook inbraakwerend. Een extra plus voor de zonneschermen. Ze zijn alleen wat minder sierlijk. 

 

admin

Reacties zijn gesloten.