Welke soorten condooms zijn er en welke moet je kiezen?

Welke soorten condooms zijn er en welke moet je kiezen?

Vroeger waren sexspeeltjes taboe en werden de condooms nog een beetje stiekem verkocht. Het was al lang goed als iemand een condoom kreeg. Nu is het compleet anders en kun je condooms in vele verschillende smaakjes, ribbeltjes en met glijmiddel. Je kunt ze in alle vormen, smaken, kleuren en maten kopen. Er zijn heel veel soorten condooms. Je kunt je afvragen welke je moet kiezen. Je condooms bestellen is een ware uitdaging geworden en al een feestje op zichzelf.

Met of zonder glijmiddel

Glijmiddel maakt de seks prettiger. Zeker bij anale sex of wanneer de vrouw van vaginale droogheid last heeft is het prettig om hier gebruik van te maken. De kans op het breken of scheuren van de condoom is ook een stuk kleiner. Condooms zonder glijmiddel zijn voor orale seks een stuk prettiger. Het kan ook zijn, dat je los het glijmiddel wilt aanbrengen. Je kunt dan het glijmiddel van je keuze gebruiken bij de seks.

Nopjes, ribbeltjes en meer

Het is mogelijk om condooms te kopen met extra ribbeltjes of noppen. Het stimuleert en prikkelt de vagina en clitoris nog meer. Het is zeer plezierig voor de vrouw. Het is natuurlijk fijn om zo sex te hebben. Het is ook mogelijk om de condooms in verschillende kleuren te kopen. Het maakt het nog leuker. Wist je dat er zelfs lichtgevende condooms zijn voor in het donker? Het is geweldig.

Een lekker smaakje

Bij orale seks is het natuurlijk geweldig om een heerlijk smaakje te proeven. De condooms zijn trouwens niet eetbaar. De smaakjes welke op de markt zijn, zijn zeer divers. Zo zijn er cocos, chocolade en aardbeien smaakjes. De keuze voor de verschillende smaken zijn zeer divers en ruim. Het is prettig om hier van te genieten. Keer op keer is het gewoon erg fijn om zo te genieten van de condoom.

admin

Reacties zijn gesloten.