Waarin verschillen horeca koelkasten?

Waarin verschillen horeca koelkasten?

Een van de belangrijkste dingen in een keuken is de koelkast. Naast het bewaren van het voedsel, zorgt het er ook voor dat het de juiste temperatuur behoudt. Natuurlijk zijn er diverse soorten koelkasten die elk hun eigen specialiteit hebben. De koelkasten verschillen van capaciteit en energieverbruik. Door de vele verschillende soorten, is er altijd wel een passende voor jouw keuken. 

Capaciteit

Als je op zoek gaat naar de perfecte horeca koelkast dan zoek je eerst naar de juiste capaciteit. Bij de verkeerde capaciteit kan namelijk veel elektriciteit verloren gaan. Het is een van de grootste valkuilen bij het kopen van een horeca koelkast. Het is namelijk nutteloos om maar een half gevulde koelkast te koelen of juist een te vol gevulde koelkast te koelen. Daarom houd je rekening met wat voor horecabedrijf je runt, zodat je de doelgroep weet. Zo is het makkelijker in te schatten hoeveel je gemiddeld voor een bepaalde tijd nodig hebt. Je hebt dan verschillende maten. Soms met een deur en soms met twee. Kortom er is altijd wel geschikte maat.

Opruim methode

Je hebt verschillende manieren om de koelkast in te ruimen. Zo heb je koelkasten die de perfecte grootte hebben voor de Gastronoom bakken. Met die bakken kun je al het voedsel perfect inruimen. Je hebt natuurlijk ook koelkasten waar je alles gewoon in kunt leggen, maar dan krijg je wel een onoverzichtelijke blik op je koelkast.

Energieverbruik

Natuurlijk verschilt elke koelkast in energieverbruik. Hoe groter de koelkast hoe meer energie die verbruikt. Dat kan ook verschillen in de manieren van sluiten. Het is daarom belangrijk dat je een goed afgesloten koelkast zoekt. Dat is namelijk ook duurzamer en dus goed voor het milieu. Ook bespaar je aan het einde van elk jaar zeker een pak met geld.

Op zoek naar een horeca koelkast?

Natuurlijk ben je nog steeds op zoek naar een geschikte horeca koelkast. Na het lezen over de verschillen tussen de koelingen, weet je nu wat je zoekt. Het is daarom belangrijk om te kijken bij winkels die gespecialiseerd zijn in horeca apparatuur. Ook moet je weten dat goedkoop vaak duurkoop is en het dus niet erg is als je er wat meer voor moet betalen. Uiteindelijk zie je dat in de kwaliteit die de koelkast weergeeft.

admin

Reacties zijn gesloten.