Kom helemaal tot rust tijdens een spa dagje

Kom helemaal tot rust tijdens een spa dagje

Tegenwoordig heeft iedereen het druk en is er bijna geen tijd meer om te ontspannen. Toch is het af en toe belangrijk dat je de tijd neemt of even helemaal tot rust te komen. Dit kan je bijvoorbeeld doen doormiddel van een dagje wellness. In dit artikel lees je wat de voordelen zijn aan een bezoekje aan een wellness resort.

 

Reiniging van de huid

Veel mensen denken dat je met een dagje spa alleen helemaal tot rust komt. Dit is ook zeker waar, maar er zitten nog veel meer voordelen aan. Het is belangrijk dat je tijdens je bezoek ook regelmatig afkoelt in het water, dit stimuleert belangrijke hormoonorganen. De afwisseling van de hitte en het verkoelende water zorgt voor een reiniging van de huid.

 

Eten en drinken

Het is belangrijk dat je door de dag goed water blijft drinken. Ook staat deze dag in het teken van gezond eten en drinken. Bij Wellness Thermen Soesterberg bieden ze verschillende arrangementen aan met een live cooking buffet. Er wordt geadviseerd om veel granen, groenten en noten te eten tijdens de lunch. In dit voedsel zit veel magnesium wat weer goed is voor de stofwisseling en de hersenen.

 

Bevordert je gezondheid

Een bezoek aan een wellness is ook erg goed voor onze gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan dat het ontspannend werkt, je geest komt tot rust, gewrichten ontspannen en de spieren ontspannen door de warmte. Het kan ook zo zijn dat je de normale sauna te heet vindt. Als dit zo is, dan heb je ook nog de infraroodcabine. Deze zijn minder heet dat de gewone sauna. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van allerlei massages waarbij je helemaal tot rust komt. Het is dus belangrijk dat je af en toe te tijd neemt om helemaal tot rust te komen.

admin

Reacties zijn gesloten.