Hypotheek & pensioenadvies in Enschede

Hypotheek & pensioenadvies in Enschede

Hypotheken in Enschede

Ben jij opzoek naar een goede adviseur in de regio van Enschede? Het kan soms best lastig zijn om een hypotheek zelf af te sluiten of je eigen pensioen te moeten regelen. Passend advies van een expert op dit gebied is niet geheel onbelangrijk. Je regelt de belangrijkste zaken in je leven liever goed. Een hypotheekadviseur kan de belangrijkste financiële zaken voor je op een rijtje zetten om een passende hypotheek af te sluiten.

Hypotheekadviseur

Bij Laponder Voortman in Enschede zijn ze gespecialiseerd in particuliere hypotheken. Het is van groot belang, dat wanneer je een huis hebt gekocht, er een passende hypotheek wordt afgesloten. Er zijn nogal wat hypotheekverstrekkers in Nederland. Sluit dus nooit zomaar een hypotheek af maar ga langs bij een hypotheekadviseur die de verschillende hypotheekvormen kent. De hypotheekadviseur van Laponder Voortman in Enschede weet alles over de volgende soorten hypotheken:

  • Spaar- of bankspaarhypotheek: deel van de premie wordt gespaard op een rekening
  • Annuïteitenhypotheek: zekerheid en vaste einddatum
  • Lineaire hypotheek: je lost elke maand hetzelfde bedrag af
  • Aflossingsvrije hypotheek: je betaalt uitsluitend hypotheekrente

Voor meer informatie over deze hypotheekvormen kun je contact opnemen met de adviseurs. Per november 2019 zit Laponder Voortman op een nieuwe locatie in Enschede, namelijk in het mooie pand aan de Gronausestraat 3.

Pensioenadvies op maat

Pensioen is voor veel mensen een onbekend terrein. Vandaag de dag krijgt iedereen, ook werkgevers en andere instanties te maken met pensioen voor elke werknemer. Om de complexiteit te kunnen doorgronden zijn er pensioenadviseurs in het leven geroepen. Zij weten alles van de regel- en wetgeving rondom de Pensioenwet. Heb je vraagstukken met betrekking tot pensioen? Bij Laponder Voortman helpen ze je graag op de nieuwe locatie in Enschede. Samen kijken ze naar een passend pensioen op maat en kom je later zeker niks te kort.

admin

Reacties zijn gesloten.