Dit wil je echt zien voor je een hotelkamer boekt

Dit wil je echt zien voor je een hotelkamer boekt

Even lekker weg of een hotelovernachting boeken in verband met je werk? Leuk om rond te snuffelen op diverse websites van hotels en ervaringen van andere gasten te lezen, maar hoe is het er nu echt? Foto’s geven lang niet altijd de werkelijkheid weer en wat anderen geweldig vinden, spreekt jou misschien helemaal niet aan. Wil je weten of de kamer echt schoon is en of het ontbijt aan al je wensen voldoet, bezoek je een goede hotel beoordelingssite. Een objectieve checker waar hotelgasten hun ervaringen delen in een vlog, zodat je direct mee kunt kijken. Dat helpt je echt om een keuze te maken bij het boeken van een hotelovernachting.

Positieve feedback

In een vlog zie je meteen waar je aan toe bent. Zo ziet die hotelkamer er dus in het echt uit, dit is het uitzicht en deze spulletjes liggen klaar in de badkamer. De vloggers schetsen een reëel beeld van een hotelovernachting en geven positieve feedback op het hotel en de geboden service. Natuurlijk worden er aandachtspunten opgemerkt en zeker ook genoemd, maar deze worden vooral als verbeterpunten gezien en niet gebruikt om het hotel negatief neer te zetten. Een eerlijke vlog helpt jou te bepalen of je het betreffende hotel ook daadwerkelijk wilt boeken. Je hebt in elk geval gehoord en gezien hoe het er echt is en hoeft niet op foto’s of meningen van anderen af te gaan.

Met en zonder uitnodiging

Een vlog kan ook een goede reclame zijn voor het hotel. Daarom vragen de hotelvloggers of hotels een overnachting inclusief ontbijt beschikbaar willen stellen in ruil voor een positieve, maar eerlijke vlog, waarin ze hun ervaringen delen. De vlog geeft aanstaande gasten de kans om een echt beeld te krijgen van een hotelovernachting en het ontbijt de volgende morgen. Verder worden diverse hotels in Nederland onaangekondigd bezocht en onafhankelijk beoordeeld op het gebied van prijs, kwaliteit en voorzieningen. De bevindingen worden in een wekelijkse vlog gepresenteerd. Voor je een hotel boekt, is het verstandig te checken of je waar voor je geld krijgt, of dat je toch liever ergens anders gaat overnachten.

admin

Reacties zijn gesloten.