Dit is hoe je de beste artikelen voor je huisdier vindt

Dit is hoe je de beste artikelen voor je huisdier vindt

We kopen steeds meer online en met een druk op de knop hebben we een bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Echter gebeurt het daarbij geregeld dat we spullen in huis halen die later toch niet van de juiste kwaliteit zijn, niet het juiste formaat of eigenschappen hebben of die we simpelweg niet mooi vinden. Terugsturen is dan al snel teveel moeite en houden we de spullen toch. Dit gebeurt niet alleen wanneer we spullen voor onszelf kopen, maar ook wanneer we iets voor onze hond kopen.

Onderstaand vind je verschillende tips over hoe je spullen kunt vergelijken voor je hond.

Lees alle eigenschappen en bespreek het met anderen

Een mand voor je hond, een nieuwe halsband of een bench is al snel besteld wanneer we die op een plaatje zien. Echter weet je nooit met 100% zekerheid of een item dat je op een afbeelding ziet ook daadwerkelijk zo is, zoals die eruit ziet op het plaatje. Lees daarom altijd de beschrijving goed door en alle eigenschappen bij het product. Zijn de afmetingen wel daadwerkelijk zo dat het ook past binnen die ruimte die je hebt. Is de kwaliteit wel gemaakt voor jouw hond en ga zo maar door. Bespreek dit dan ook met iemand bij je thuis, zodat je zeker weet dat je zelf ook niks over het hoofd ziet.

Maak gebruik van betrouwbare sites

Er zijn vele niche websites. Enerzijds is dat goed, omdat je er dan vanuit kunt gaan dat een product precies is wat je besteld, maar aan de andere kant weet je nooit zeker of de onbekende sites wel daadwerkelijk betrouwbaar zijn. Bestel daarom altijd bij bekende sites met die zich helemaal richten op hondenartikelen, zoals https://www.petsonline.nl/.

Bestel beperkte hoeveelheden

Hoewel het ook een eenvoudige handeling is om meteen een grote voorraad, van bijvoorbeeld voer, te bestellen, is ook dit niet slim wanneer je er niet bekend mee bent. Zelfs wanneer de productinformatie helemaal door hebt gelezen. Je weet nooit hoe jouw hond erop reageert. Begin daarom met kleine hoeveelheden en wanneer je weet dat iets goed is voor je hond dan kun je later een grotere bestelling plaatsen. 

Benut de reviews die je kunt vinden

Online zijn tal van sites met reviews over zowel webshops als producten. Maak hier gebruik van, maar wees ook wel sceptisch genoeg. Reviews kunnen zijn beïnvloed, dus het is belangrijk dat je weet op welke bron je de reviews leest. Is het bijvoorbeeld mogelijk om reviews te verwijderen? Op een site van de webshop zelf kan dat het geval zijn, maar er zijn ook veel reviewsites waar dit niet mogelijk is. Lees hier nog meer tips om te kijken hoe betrouwbaar reviews zijn.

admin

Reacties zijn gesloten.