4 redenen waarom je bestuurbaar speelgoed moet kopen voor je kind

4 redenen waarom je bestuurbaar speelgoed moet kopen voor je kind

Iedere jongen droomt van een bestuurbare auto of helikopter als hij klein is. Vroeger hadden alleen de rijkste kinderen het en werd het gezien als extreme luxe. Tegenwoordig kan je het zelfs bij de blokker kopen. Buiten dat het gewoon leuk speelgoed is heeft het nog veel meer aspecten en redenen waarom het goed is om dit soort speelgoed voor je kind te kopen.

Leerzaam

Het is ontzettend leerzaam voor een klein kind om met een bestuurbaar voertuig te spelen. Je leert omgaan met het voertuig. Het kan zien wat het resultaat is als hij op bepaalde knopjes klikt of indrukt. Als hij het voertuig kapot maakt is dat natuurlijk ontzettend zonde maar in sommige gevallen misschien juist goed dat hij het kapot maakt. Hierdoor beseft het kind dat hij spijt heeft van zijn acties en is de kans kleiner dat hij de fout nog een keer maakt.

Buiten

In deze tijd zitten de meeste kinderen ontzettend veel binnen te gamen. Sommige kinderen vinden het nog ontzettend leuk om buiten te voetballen maar daar houd het dan ook bij op. Aangezien je met games ook objecten of karakters moet aansturen vinden de meeste kinderen een bestuurbaar voertuig ontzettend leuk om te besturen en dat doe je uiteraard buiten. Hierdoor komen kinderen veel vaker buiten en dat is natuurlijk wat je als ouder wilt.

Zuinig

Je leert een kind dat hij zuinig moet zijn op zijn spullen. Met een lego doos kan er vrij weinig fout gaan. Een bestuurbare auto of vliegtuig is ontzettend fragiel hierdoor moet het kind zuinig zijn met zijn bestuurbare voertuig en hier leert hij van. De kans is natuurlijk groot dat hij of zij dan ook zuinig is op zijn andere spullen.

admin

Reacties zijn gesloten.