Heeft u al eens overwogen om voor een alles-in-één pakket te kiezen? Bij deze pakketten combineert u mobiele of vaste telefonie, vast internet en televisie met elkaar bij dezelfde provider. Onder meer KPN biedt dergelijke pakketten aan! Datzelfde geldt voor de combinatie van Ziggo en Vodafone. Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een alles-in-één pakket te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de hoge korting die u op deze diensten krijgt, wanneer u ze in een pakket met elkaar combineert. Daarbij krijgt u vaak extra televisiezenders, een snellere internetverbinding of een groter aantal megabytes aan mobiele data. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden om alles-in-één te vergelijken.

Voordelen van een alles-in-één pakket

Reeds werden een aantal belangrijke voordelen van een alles-in-één pakket beschreven. Met name de korting die u in zo’n geval krijgt, kan het overstappen op een alles-in-één pakket de overweging waard maken. Datzelfde geldt voor het feit dat u voortaan alles onder een dak heeft. Bij problemen weet u zo exact bij welke klantenservice u moet zijn, zonder eerst uw administratie erbij te hoeven pakken. Daarbij vindt u uw verbruik van verschillende diensten binnen hetzelfde online dashboard.

Alles-in-één pakket vergelijken op internet

Bij het vergelijken van de alles-in-één pakketten van verschillende aanbieders, zijn er een aantal aspecten om rekening mee te houden. Mogelijk heeft u momenteel een lopend mobiel abonnement bij bijvoorbeeld Vodafone. In zo’n geval is het raadzaam om uw televisie en vast internet bij Ziggo af te nemen. Andersom zou u in het geval van een lopend abonnement bij KPN ook voor uw televisie en vast internet bij deze provider kunnen kiezen. Vaak is het niet mogelijk om een lopend mobiel abonnement over te zetten naar andere providers.

Extra zenders en sneller internet

Let bij het vergelijken van een alles-in-één pakket goed op de extra’s die u aangeboden worden. Vaak krijgt u de mogelijkheid om gratis extra zenders te kiezen, profiteert u van sneller internet, enzovoorts. De exacte voordelen waarvan u profiteert bij een alles-in-één pakket vindt u op de website van de aanbieders hiervan. Vaak worden de acties rondom deze pakketten eens in de zoveel tijd veranderd.